Vinarija Draskovic
Shop Shop
EMISIJA

Mirjana Bobić Mojsilović i "Srećna Srbija" u poseti Vinariji Drašković

U Vršcu, 15.02.2021.

Putopisna emisija “Srećna Srbija” koju potpisuje književnica, pesnikinja, slikarka i kolumnistkinja, Mirjana Bobić Mojsilović, bila je u poseti Vršcu i Vinariji Drašković.

Emisija je emitovana na TV Prva 14. februara, na dan Svetog Trifuna, zaštitnika vinara i vinogradara. 

Ekipa emisije je posetila Vršačke vinograde, proizvodnju u Vinariji Drašković, budući hotel „Helvecija“, a razgovarala je i sa Rodoljubom Draškovićem, predsednikom poslovnog sistema Swisslion-Takovo.

U emisiji je najavljeno i da će „Vinarija Drašković“ raspisati konkurs za izbor najlepše pesme o ljubavi i vinu. Celu emisiju možete pogledati na LINKU.

Ostale vesti
Vinarija Draskovic
Konkurs
Izbor najlepših pesama o ljubavi i vinu
Stručni žiri izvršio je odabir pesama pristiglih na Konkurs za najlepšu pesmu o ljubavi i vinu, koju je po ideji Mirjane Bobić Mojsilović raspisala "Vinarija Drašković".
Saznaj više Saznaj više
Vinarija Draskovic
Konkurs
Zatvoren konkurs za najlepšu pesmu o ljubavi i vinu "Vinarije Drašković"
Konkurs za najlepšu pesmu o ljubavi i vinu, koju je po ideji Mirjane Bobić Mojsilović raspisala "Vinarija Drašković", zatvoren je 30. aprila 2021. godine. 
Saznaj više Saznaj više
Vinarija Draskovic
PROIZVOD
Novo poklon pakovanje Muskat Otonel + vinska čaša
U susret 8. martu Vinarija Drašković pripremila je novo poklon pakovanje namenjeno pre svega damama: Muskat Otonel + vinska čaša u specijalno dizajniranoj kutiji.
Saznaj više Saznaj više
Vinarija Draskovic
KONKURS
Po ideji Mirjane Bobić Mojsilović, Rodoljub Drašković i „Vinarija Drašković“ iz Vršca raspisuju KONKURS za najlepšu pesmu o ljubavi i vinu
Po izboru stručnog žirija najlepše pesme biće objavljene u zbirci pesama u izdanju „Vinarije Drašković“, a autori tri najlepše pesme nagrađeni.
Saznaj više Saznaj više