Vinarija Draskovic
Shop Shop
Konkurs

Zatvoren konkurs za najlepšu pesmu o ljubavi i vinu "Vinarije Drašković"

U Vršcu, 12.05.2021.

Konkurs za najlepšu pesmu o ljubavi i vinu, koju je po ideji Mirjane Bobić Mojsilović raspisala "Vinarija Drašković", zatvoren je 30. aprila 2021. godine. 

Zahvaljujemo se svima učesnicima na izuzetno velikom odzivu. Na konkurs je pristiglo oko 500 pesama od blizu 400 autora. Autori pesama su iz svih gradova Srbije, a na konkurs su se javili autori sa Malte, iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Španije, Nemačke, Italije, severne Makedonije i Kanade.

Stručni žiri počinje sa odabirom pesama za zbirku koja će biti objavljena u izdanju „Vinarije Drašković“ i promovisana povodom manifestacije „Dani berbe grožđa“ u septembru u 2021. godine, u Vršcu. Tom prilikom biće proglašene i tri najlepše pesme. 

Od 1. jula 2021. godine, na web sajtu i zvaničnim Facebook i Instagram stranicama Vinarije Drašković biće promovisane pesme koje su ušle u uži izbor za zbirku pesama. 

Ostale vesti
Vinarija Draskovic
Konkurs
Izbor najlepših pesama o ljubavi i vinu
Stručni žiri izvršio je odabir pesama pristiglih na Konkurs za najlepšu pesmu o ljubavi i vinu, koju je po ideji Mirjane Bobić Mojsilović raspisala "Vinarija Drašković".
Saznaj više Saznaj više
Vinarija Draskovic
EMISIJA
Mirjana Bobić Mojsilović i "Srećna Srbija" u poseti Vinariji Drašković
Putopisna emisija “Srećna Srbija” koju potpisuje književnica, pesnikinja, slikarka i kolumnistkinja, Mirjana Bobić Mojsilović, bila je u poseti Vršcu i Vinariji Drašković.
Saznaj više Saznaj više
Vinarija Draskovic
PROIZVOD
Novo poklon pakovanje Muskat Otonel + vinska čaša
U susret 8. martu Vinarija Drašković pripremila je novo poklon pakovanje namenjeno pre svega damama: Muskat Otonel + vinska čaša u specijalno dizajniranoj kutiji.
Saznaj više Saznaj više
Vinarija Draskovic
KONKURS
Po ideji Mirjane Bobić Mojsilović, Rodoljub Drašković i „Vinarija Drašković“ iz Vršca raspisuju KONKURS za najlepšu pesmu o ljubavi i vinu
Po izboru stručnog žirija najlepše pesme biće objavljene u zbirci pesama u izdanju „Vinarije Drašković“, a autori tri najlepše pesme nagrađeni.
Saznaj više Saznaj više