Vinarija Draskovic
Shop Shop
PROIZVOD

Novo poklon pakovanje Muskat Otonel + vinska čaša

U Vršcu, 26.02.2021.

U susret 8. martu Vinarija Drašković pripremila je novo poklon pakovanje namenjeno pre svega damama: Muskat Otonel + vinska čaša u specijalno dizajniranoj kutiji.

Set će od 1. marta biti dostupan u SL Vinotekama, SL marketima i Slatkim kućama, kao i drugim vinotekama i maloprodajnim objektima koji u ponudi imaju vina Vinarije Drašković.

  

Osim novog seta, kao poklon damama povodom Dana žena, ali i rođendana i sličnih prilika, uvek je aktuelan izbor poklon set Vinarija Drašković Muskat Otonel + Banat čokolada.

Ostale vesti
Vinarija Draskovic
Konkurs
Izbor najlepših pesama o ljubavi i vinu
Stručni žiri izvršio je odabir pesama pristiglih na Konkurs za najlepšu pesmu o ljubavi i vinu, koju je po ideji Mirjane Bobić Mojsilović raspisala "Vinarija Drašković".
Saznaj više Saznaj više
Vinarija Draskovic
Konkurs
Zatvoren konkurs za najlepšu pesmu o ljubavi i vinu "Vinarije Drašković"
Konkurs za najlepšu pesmu o ljubavi i vinu, koju je po ideji Mirjane Bobić Mojsilović raspisala "Vinarija Drašković", zatvoren je 30. aprila 2021. godine. 
Saznaj više Saznaj više
Vinarija Draskovic
EMISIJA
Mirjana Bobić Mojsilović i "Srećna Srbija" u poseti Vinariji Drašković
Putopisna emisija “Srećna Srbija” koju potpisuje književnica, pesnikinja, slikarka i kolumnistkinja, Mirjana Bobić Mojsilović, bila je u poseti Vršcu i Vinariji Drašković.
Saznaj više Saznaj više
Vinarija Draskovic
KONKURS
Po ideji Mirjane Bobić Mojsilović, Rodoljub Drašković i „Vinarija Drašković“ iz Vršca raspisuju KONKURS za najlepšu pesmu o ljubavi i vinu
Po izboru stručnog žirija najlepše pesme biće objavljene u zbirci pesama u izdanju „Vinarije Drašković“, a autori tri najlepše pesme nagrađeni.
Saznaj više Saznaj više