Vinarija Draskovic
Shop Shop
  • Vinarija Draskovic 0
  • Vinarija Draskovic 1
  • Vinarija Draskovic 2

Kontakt & Vinoteke

Skrol Skrol
Left
Right
Paper

Ukoliko imate pitanja, komentare ili sugestije, možete nam poslati e- mejl ili popuniti kontakt formu. Takođe, za komunikaciju putem društvenih mreža, posetite naše Facebook i Instagram stranice.

Paper

Najčešća pitanja

Gde mogu da se kupe vaša vina?
Naša vina možete kupiti u SL vinotekama, SL marketima, Slatkim kućama, kao i svim bolje snabdevenim vinotekama i trgovinskim lancima.
Da li mogu vina da se kupe online?
U izradi je i online shop preko koga ćete moći da kupite sva naša vina u samo par klikova, a paket će Vam stići na kućnu adresu.
Imate pitanje koje nije na našoj listi?
Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas
Paper

Sa željom da vina „Vinarije Drašković“ učinimo što dostupnijim vinskoj publici, kao i da širimo vinsku kulturu, odlučili smo se za otvaranje SL Vinoteka. Namenili smo ih pravim hedonistima, ljubiteljima kvalitetnih vina, žestokih pića, čokolade i cigara, kao i onima u potrazi za idealnim poklonima.

Sl Vinoteke, u Vršcu i Novom Sadu, u svom asortimanu pored vina “Vinarije Drašković” nude i vina najpoznatijih srpskih vinarija iz svih regiona Srbije, kao i vina Francuske, Italije, Španije, Kalifornije i Argentine. U ponudi se nalaze i rakije i alkoholna pića Kompanije Takovo, strana žestoka pića poput japanskog, škotskog i irskog viskija, burbona, francuskih konjaka, kao i tekile, vodke, džina i druga pića najpoznatijih svetskih proizvođača. Ukoliko želite da pronađete poklon za prikladne događaje nudimo tompuse, cigarilose, pribor za pušače, vinske setove, kible, dekantere, otvarače za vino i različita poklon pakovanja.

SL Vinoteka Vršac
Vršac
Sterijina br. 18 Sterijina br. 18
SL Vinoteka Vršac

RADNO VREME:

Ponedeljak - subota: 9h - 22h

Nedelja: 12h -18h

Helvecija
Vršac
Dimitrija Tucovića 99 Dimitrija Tucovića 99
Helvecija

RADNO VREME:

Ponedeljak - četvrtak: 08h - 22h 

Petak - subota: 08h - 23h

Nedelja: 08h - 22h

Recepcija: 013 2190 601

SL Vinoteka Novi Sad
Novi Sad
Pozorišni Trg br. 4 Pozorišni Trg br. 4
SL Vinoteka Novi Sad

RADNO VREME:

Radni dani: 9h - 21h

Subota: 10h - 21h

Nedelja: neradni dan

Pratite nas na instagramu #vinarijadraskovic